Kurser & Priser

 

HUNDDAGIS

Heltidsplats:      3200 kr / mån inkl.moms (vardagar)

 

KURSER

Rallylydnad, Nybörjare

Samarbete, glädje och kommunikation står för den roliga sporten Rallylydnad! Vi kommer gå genom alla skyltar i Rallylydnad, nybörjarklass. Oavsett om du vill tävla eller bara aktivera din hund så är detta kursen för dej. Det som är så kul med Rallylydnad är att du får prata, visa för din hund vad den ska utföra för moment och vi kommer träna de olika skyltar/moment som finns i nybörjarklass och vi tränar givetvis med positiva och mjuka metoder!

Datum/Tid: 6-13-20-27/4 och 4/5. Kl 19.00-20.30

Pris: 1800 kr

Rallylydnad, Forts. 

Vi fortsätter att finslipa på nybörjarskyltarna och börjar även med forts.skyltarna i Rallylydnad. Samma sak här, oavsett om du bara vill aktivera din hund eller tävla så är detta kursen för dig. Genom att samarbeta med sin hund främjar du också relationen till din hund och det viktigaste av allt; Ni har kul tillsammans!

Datum/Tid: 

Pris: 1800 kr

Vardagslydnad 1

Vill du ha en fungerande hund i vardagen? Med det menar vi en hund som gladeligen väljer att promenera med dig trots att ni möter andra hundar, människor etc. En hund som älskar att komma på inkallning för att du är den bästa i världen! Då är detta kursen för dig! Vi kommer också träna passivitet, och hur vi får våran pälskling att finna sig till ro i olika miljöer. Detta också i positiva, mjuka och lugna situationer under kursens gång.

Datum/Tid: 6-13-20-27/4 och 4/5. Kl 17.00-18.30

Pris: 1800 kr

Vardagslydnad 2

Här fortsätter vi träna kontakt/följsamhet, gå fint i koppel utan att dra eller skälla på andra hundar/människor. Kanske kan du gå med hunden i släpande koppel? 

Datum/Tid: 

Pris 1800 kr

Vardagslydnad 3

När du kommit så här långt kan du säkert gå med hunden lös om du vill? Vi fortsätter att träna in den vanliga vardagslydnaden under lugna och positiva former. 

Pris: 1800 kr

Personspår, Dagtid

Alla hundar gillar att använda sin nos. Det är en bra och stimulerande aktivitet för din hund. Det är faktiskt så att det är antidepressivt och stärker hundens självförtroende. Under kursens gång kommer vi vara ute i skogen så det är kläder efter väder. Vi lovar att ni kommer åka hem med en trött och nöjd hund!

Datum/Tid: 4-18/3 och 1/4. Kl 14.00-16.00

Pris: 1200 kr

Freestyle-Nybörjare, Dagtid

Gillar du att träna tricks och cirkuskonster med din hund? Här har vi roligt! Vi kommer gå genom olika tricks så som ”sitt vackert”, ”buga”, ”slalom” mellan ben och mycket mer i kursen. Kanske har du själv tricks du vill ha hjälp med att träna på? Här är det bara fantasin som sätter gränser. Vi kommer också ge tips på hur du kan forma ditt eget Freestyleprogram. 

Datum/Tid: 

Pris: 1800 kr

Kontakt ang kurser, maila vilken kurs du vill gå, dina kontaktuppgifter, hundens namn, ras och ålder till: ingela.Bulow@hotmail.com 

På varje kurs tar vi max 6 hundekipage, förutom Vardagslydnad där vi är max 8 st hundägare. Det serveras enklare fika på kurserna.

Anmälan är bindande och betalas till bankgiro: 

Kurser där det inte finns datum än, kan ni skicka intresseanmälan till. Vi uppdaterar sidan med kurser allt eftersom. Vi ses!

 

 

HUNDPSYKOLOGI   ”Oönskat beteende” hos din hund

  1. 1 timme 800kr
  2. 2 timmar 1500 kr
  3. Grundpaket 1, 6 timmar 3800kr inkl teori & praktik. Delbetalning erbjuds.
  4. Grundpaket 2, 10 timmar 6000kr inkl teori & praktik. Delbetalning erbjuds.
  5. Vid hembesök tillkommer en kostnad på 100 kr och 30 kr/mil.

 

FÖRELÄSNINGAR

Hundens språk kontakta Pernilla McMahon, 0707-308833 eller

skicka intresse anmälan till pernilla@delsjonshundcenter.se

 

 

 

Vi innehar F-skattsedel.